El diputat nacional de Ciutadans (Cs) per la província de València, Toni Cantó, ha assegurat que “Cs no discriminarà a cap comerç per la llengua oficial que utilitze” i ha considerat que “les llengües estan per a unir i no per a dividir”. En aquest sentit, després de mantenir una reunió amb els agents comercials de Burjassot, Cantó ha volgut recolzar “als qui el govern local assenyala per no usar la llengua que imposa Compromís”.

A més, ha anunciat que des del grup municipal de la formació taronja a Burjassot s’elaborarà “un Pla d’Acció Comercial (PAC) que serà consensuat amb tots els agents implicats en el sector” i ha assegurat que “la nova Llei d’Autònoms de Ciutadans afavorirà l’impuls que han de prendre les pimes de Burjassot en els pròxims mesos”.

Per la seua banda, el diputat autonòmic i coordinador de Ciutadans Burjassot, Toni Subiela, ha explicat que “el comerç de proximitat és essencial per a Ciutadans” i ha advocat per “cuidar-ho perquè dóna vida als nostres carrers”.

En aqueix sentit, Subiela ha assegurat que “la decisió de canviar la ubicació del Mercat Municipal ha suposat la punta per als comerços del centre de Burjassot”. No obstant açò, ha explicat que el Pla d’Acció Comercial que proposa Ciutadans servirà per a “revitalitzar els eixos comercials abandonats tant per la inacció i falta d’idees del bipartit de PSOE i Compromís, com pels errors en les poques actuacions que han dut a terme”.

La trobada ha comptat amb la presència dels regidors de Ciutadans Burjassot, Tatiana Sanchis i David Sánchez, amb membres de les associacions de comerç i empresaris, amb comerciants locals i autònoms i amb històrics representants del comerç en el municipi.