Estudiants de tretze universitats internacionals aborden un repte empresarial en EDEM

El desafiament consisteix en l'elaboració d'una estratègia de màrqueting digital per al llançament d'un snack de l'empresa Grefusa.

L’escola valenciana d’empresaris EDEM torna a apostar per un nou repte interdisciplinari: l’International Business Challenge. Un programa empresarial que ha reunit a 18 estudiants provinents d’un total de 13 universitats internacionals.Tots ells s’enfronten a un repte en comú: donar una solució a una empresa real.

En concret els participants tenen el desafiament de crear una estratègia de màrqueting digital per a un nou snack de Grefusa. Tota una experiència que està agradant molt als estudiants.

El repte va arrancar amb una visita inicial a les instal·lacions de Grefusa on se’ls va plantejar el repte que hauran de solucionar esta semana.

Però a més de treballar, els estudiants han pogut participar en nombrosos tallers amb els que desenvolupar noves habilitats de comunicació i fomentar la creació de vincles universitaris.

I encara que serà Grefusa qui decidisca si aplicar o no les propostes realitzades pels estudiants, des d’EDEM tenen clar que hi haurà una segona edició d’este programa empresarial que ja s’ha convertit en un nou èxit del centre universitari.