La youtuber Dianina XL revela a València les claus per a acomiadar-se dels complexos

Lliurar-se de les manies i viure la vida "on fire" són alguns dels consells de la influencer Diana López que signarà llibres este divendres en Nuevo Centro

Fora complexos, seguretat de gom a gom i no abandonar-se mai. Aquests són els consells d’una de les influencers més de moda d’Espanya: Dianina XL. La youtuber està actualment de gira promocional per tot el país per a presentar la seua primera novel·la: “Viviendo la vida on fire”, una història personal i de superació que cerca ajudar la gent.

Sempre amb un to d’humor i sàtira per a cercar el riure del lector, Diana López narra la seua pròpia experiència personal. Un relat que arranca amb la seua infantesa i que va evolucionant fins a dia de hui.

Encara que el principal consell de Dianina XL és demanar ajudar davant qualsevol problema, el seu llibre serveix a més per a aprendre a afrontar diferents situacions de la vida.

Este divendres 7 de juny a les 17:00 hores Diana López estarà signant llibres en Nuevo Centro amb una trobada en el que la influencer promet molts riures i diversió.