XX Dia de la Bicicleta se celebrarà el 18 de setembre

La prova tindrà lloc el diumenge 18 de setembre i tindrà la seua eixida a les 10 hores en el Passeig de l'Albereda, amb un recorregut urbà de 7,5 km.

bicicleta

El Corte Inglés és el principal patrocinador del 20º DIA DE LA BICICLETA que organitza la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València amb la col·laboració del Bici-Club València.

La prova tindrà lloc el diumenge 18 de setembre i tindrà la seua eixida a les 10 hores en el Passeig de l’Albereda, amb un recorregut urbà de 7,5 km pels carrers del centre de València. En ella podran participar totes les persones, sense límit d’edat, que s’inscriguen en les plantes d’Esports dels centres El Corte Inglés on es lliurarà el dorsal.

La inscripció solidària tindrà un cost de 1€ que es destinarà a ASIEM, associació sense ànim de lucre que es dedica a defensar els drets i la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seues famílies.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es realitzaran des del dimecres 31 d’agost fins al dissabte 17 de setembre en els centres de Pintor Sorolla, Avinguda de França i Nou Centre.

Els participants degudament inscrits participaran en el sorteig de 10 bicicletes B-Pro que es realitzarà al final de la prova.

S’ha editat un tríptic informatiu numerat en el qual s’inclou el butlletí d’inscripció. Aquests tríptics seran remesos a l’atenció del responsable de la planta d’Esports de cadascun dels centres.