festival internacional de benicàssim
GRA663.- BENICASSIM (Castellón), 13/07/2017.- El cantante y compositor canadiense The Weeknd durante su actuación esta noche en la primera jornada del Festival Internacional de Benicassim, FIB 2017, que se celebra hasta el próximo Domingo en la localidad castellonense. EFE / Ignacio Brotons.

La 23 edició del Festival Internacional de Benicàssim va obrir les seues portes amb l’artista internacional, The Weeknd, qui va fer gaudir al públic amb els seus temes més comercials.

El cantant d’estil R&B va deslligar la bogeria entre uns ‘fibers’ desesperats per donar començament a quatre dies de festival, plens de música i diversió.

Enguany, el FIB s’ha preparat per a albergar fins a 53.000 assistents, a més de blindar-se amb extremes mesures de seguretat perquè l’esdeveniment transcórrega sense altercats.

Concretament, segons fonts de l’organització, la seguretat ha crescut en un 30% respecte a l’any passat, quan el FIB va tancar els seus registres amb 170.000 assistents. Aquest fet va motivar que es formaren llargues cues anit, hagut de, en part, al control de les borses que es podien accedir al recinte.

També van omplir l’escenari Las Palmas el grup d’hip-hop Stormzy, que van contribuir al fet que la primera jornada del festival tinguera una afluència de públic extraordinària.

Foals, Deadmaus i Els Planetes seran els següents

La jornada del divendres estarà protagonitzada per aquests tres grups amb estils diferents.

Foals és un grup d’Oxford l’estil del qual es defineix com a rock alternatiu o indie rock, mentre que Deadmaus és un productor d’electrohouse i altres variants de la música house.

Per la seua banda, Els Planetes seran els cap de cartell quant a grups nacionals. El conjunt de Granada interpretarà els seus grans èxits a més dels temes del seu nou àlbum, “Zona Temporalment Autònoma”.

Plats forts per al cap de setmana

Serà sobretot en les jornades del dissabte i el diumenge quan els artistes cap de cartell del FIB facen les delícies dels assistents.

Grups com Red Hot Chili Peppers, Kasabian, Crystal Fighters, Biffy Clyro o Liam Gallagher abarrotaran els escenaris del Festival Internacional de Benicàssim amb concerts multitudinaris.

Horaris FIB

FIB 2017: cartel, entradas y horarios del festival de BenicàssimFIB 2017: cartel, entradas y horarios del festival de BenicàssimFIB 2017: cartel, entradas y horarios del festival de Benicàssim