Warner Bros Pictures i 7Televalencia et conviden a veure Paddington 2

Si vols participar en el sorteig de 55 entrades cuádruples t'expliquem com no faltar al preestrena que tindrà lloc el 18 de novembre en Ocine Aqua.

Si l’ós més famós de tot Regne Unit ja va aconseguir conquistar-te en el nadal de 2015 enguany tornarà a fer-ho. La família Brown i l’ós Paddington tornen a les pantalles de cinema amb una nova aventura en la que no falten alguns dels actors britànics de major renom internacional com Hugh Grant (‘Bridget Jones’, ‘Love Actually’), Sally Hawkins (‘Godzilla’, ‘Maudie’), Brendan Gleeson (‘Harry Potter’), Hugh Bonnevile (‘Dowton Abbey’), Julie Walters (‘Harry Potter’) o Jim Broadbent (‘Bridget Jones’), entre uns altres.

Des de Warner Bros Pictures i 7 Televalencia et convidem a participar en el preestrena ‘Paddington 2’, la comèdia familiar d’este nadal que arribarà als millors cinemes el 24 de novembre.

Si vols ser el guanyador d’una de les 55 entrades cuádruples que sortegem per a no perdre’t esta cita juntament amb tres acompanyants únicament has d’enviar-nos un email a entradascine7@gmail.com amb l’assumpte ‘Paddington 2’. A més, no oblides indicar-nos el teu nom, cognoms i dni per a identificar-te.

En cas de resultar guanyador rebràs un email el dilluns que ve 13 de novembre amb totes les instruccions per a arreplegar la teua entrada en els nostres estudis de televisió (Calle Ciutat d’Eibar 4, Polígon Fuente del Jarro, Paterna).

La cita tindrà lloc el dissabte 18 de novembre a les 12:00 hores en Ocine Aqua de València (Calle Menorca, 19), t’esperem!

SINOPSIS

En l’esperada continuació de la pel·lícula familiar de gran èxit mundial trobem a Paddington feliçment instal·lat amb la família Brown en Windsor Gardens, on s’ha establit com un popular membre de la comunitat, repartint alegria i melmelada allà on vaja.

Mentres cerca el regal ideal per al cent aniversari de la seua benvolguda Tia Luci, Paddington troba un singular llibre encunyat en la tenda d’antiguitats del Sr. Gruber, i s’embarca en una sèrie de trabajitos per a poder comprar-ho. Però en ser robat el llibre, és a Paddington i els Brown als qui correspon desemmascarar al lladre….