La firma WalkerPack està de celebració. Esta companyia de capital 100% valencià acaba de ser reconeguda per la Cámara de Comercio com a Empresa Socialment Compromesa. Un guardó lliurat pels Reis en la Nit de l’Economia Valenciana i rebut amb molta il·lusió.

WalkerPack destaca en la seua aposta per la diversitat i la igualtat d’oportunitats. Amb una plantilla pròxima a les 600 persones, des de la companyia tenen clar que qualsevol perfil pot rendir sempre que es tinguen ganes de treballar i aprendre. Per això, en esta empresa d’Almussafes les contractacions mai paren.

Pepa Torres i Salvador López durant la Nit de l’Economia Valenciana.

A més del reconeixement institucional, WalkerPack compta amb el suport de grans companyies internacionals. Un reflex d’això és l’haver guanyat un concurs amb el que la companyia es convertirà a la porta d’entrada de tot el material europeu destinat a la planta de Ford.

Des de l’empresa valenciana tenen clara el seu full de ruta i asseguren que continuaran apostant per la integració social en una lluita per ajudar els seus treballadors.

Valencia se viste de gala en la Noche de la Economía Valenciana