Un voraz incendio en el centro de Valencia calcina un local y deja dos heridos
Efectivos del cuerpo de bomberos tras sofocar las llamas del local.

Efectius de bombers de València han participat aquest matí en el rescat d’un aparatós incendi en el centre de la ciutat. El foc s’ha originat passades les 09.30 hores en el local del número 27 de l’avinguda de l’Oest.

En el moment en el que s’han originat les flames hi havia una parella a l’interior del local. Segons ha arreplegat Europa Press, la dona ha pogut eixir de la botiga de manera autònoma. No obstant això, l’home ha hagut de ser rescatat pels bombers.

Un equip de Serveis d’Assistència Mèdica d’Urgències (SAMU) i un altre de Suport Vital Bàsic (SVB) s’han traslladat fins al lloc dels fets. Allí han atès al rescatat i li l’ha traslladada a l’Hospital La Fe. La víctima presentava cremades greus i ha mort en arribar al centre sanitari.

A més, dos agents de la Policia Local també han sigut atesos. Aquests s’han derivat a la Fe per inhalació de fum on romanen en observació. Pel que sembla, els efectius policials van ser els primers a arribar a l’incendi. Abans de l’arribada dels bombers, van intentar sufocar les flames usant l’extintor del cotxe policial.

El foc ha sigut de tal envergadura que la columna de fum s’ha vist des de diferents punts de València. Respecte al local, els bombers han pogut extraure alguns objectes de l’interior per a sufocar les flames. No obstant això, la botiga d’antiguitats del barri de Velluters ha quedat totalment calcinada.

L’incendi, encara de causes desconegudes, ha obligat a tallar l’avinguda de l’Oest i desviar el trànsit. Això també ha inclòs una desviació de les línies d’autobús de l’EMT que transcorren per aquesta via.