El millor voley platja nacional en arenes valencianes

La segona prova del Madison Beach Volley Tour 2017 es disputarà entre 6 i el 9 de juliol en la platja de la Malvarrosa.

voley

El millor vòlei platja nacional es torna a donar cita per tercer any consecutiu en l’arena valenciana. La segona prova del Madison Beach Volley Tour 2017 es disputarà entre 6 i el 9 de juliol en la platja de la Malva-rosa. La Fundació Esportiva Municipal col·labora en l’organització d’este esdeveniment junt amb la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana.

València és la segona parada d’este circuit que va començar la setmana passada en les platges de Barcelona. El Madison Beach Volley Tour 2017 visitarà enguany Isla Canela, Laredo, Tarragona i el municipi andalús de Fuengirola que posarà punt final a este espectacular torneig a principis de setembre.

El Madison Beach Volley Tour torna a València darrere dels èxits del 2015 i 2016. El campionat es disputarà de dijous a diumenge en categoria masculina i femenina en la platja de la Malva-rosa. Les millors parelles nacionals i internacions del panorama professional participants en este torneig hauran d’anar avançant rondes per a aconseguir alçar-se amb el títol en la ciutat llevantina.

Els italians Carminati – Rossi i les suïsses Eiholzer – Gerson es van proclamar campions en la prova inaugural del Madison Beach Volley Tour 2017 el passat cap de setmana en la ciutat de Barcelona.