Visites gratis el cap de setmana a un buc portavions que és tan alt com el Micalet

Un buc mès gran que l'estadi de Mestalla i casi tan alt como la torre del Micalet

Aquest dissabte 14 i diumenge 15 d’octubre arriba a València el major vaixell de l’exercito el buc “Juan Carlos I” que serà visitable de forma gratuïta en el port de la nostra ciutat. Té una longitud més gran que l’estadi de Mestalla i és gairebé tan alt com la torre del Micalet.

Per veure d’a prop el buc cal acostar-se a la Comandància Naval, en l’Avinguda Enginyer Manuel Soto, 17. Allí sortiran autobusos que ens traslladaran fins al moll de creuers on estarà atracat. L’horari de visites del dissabte serà d’11 a 13 hores i de 16:00 a 19:30 hores, el diumenge solament es pot visitar al matí de 10 a 13 hores.

El buc amfibi portaeronaves “JUAN CARLOS I” és el major buc de guerra construït a Espanya. El buc “Juan Carlos I” està dissenyat i construït íntegrament a Espanya, per la qual cosa es tracta d’una mostra més de les capacitats aconseguides per la nostra indústria de defensa i redunda en el seu prestigi fora de les nostres fronteres. El “Juan Carlos I” suposa una eina de l’Armada per garantir la capacitat de resposta i influència global a la disposició del poder polític, en suport a la creixent projecció internacional d’Espanya. Es tracta d’una unitat tecnològicament avançada, interoperable, ensinistrada i allistada, la qual cosa li permet actuar amb garanties d’èxit en escenaris molt variats.