instalaciones

La Conselleria d’Igualtat ha destinat quasi 790.000 euros entre 2017 i 2018 per a millorar les instal·lacions de la Xarxa Social d’Assistència Integral per a l’atenció de víctimes de violència de gènere, incloent noves obertures i reformes d’alguns centres.

La Conselleria, a més, ha indicat aquestes millores han abastat tant el nivell ambulatori com el residencial. Aquestes instal·lacions estan compostes per la xarxa de Centres Dona 24 hores i la xarxa de recursos residencials.

Per al trasllat del Centre Recuperació Integral de València a noves instal·lacions s’han destinat prop de 471.000 euros per a condicionar les sales de forma integral, a més d’incloure accessos per a persones amb mobilitat reduïda. I per al seu equipament uns 82.000 euros.

L’obertura del Centre d’Emergències de València per a l’atenció urgent de les víctimes de violència de gènere ha suposat per a la Conselleria d’Igualtat una inversió de 41.675,33 euros per a la seua reforma i condicionament, i de 45.903,62 euros per al seu equipament.

Aquest centre compta amb 13 places d’acolliment per a situacions d’emergència i és accessible per a dones amb diversitat funcional.

Així mateix, la Conselleria ha assegurat que destinarà 12.110,78 euros per a l’engegada del nou Centre Dona a Torrevella.