Un vecino de Mislata acuchilla a su padre de 73 años
Imagen de archivo de un coche de la Policía Nacional.

La Policia Nacional es troba investigant la presumpta violació grupal a dona en la localitat valenciana de Mislata. Aquesta agressió sexual s’hauria produït el passat 3 de gener amb la participació d’entre quatre i sis homes.

Segons ha revelat el diari Levante EMV, ha sigut la pròpia víctima qui ha denunciat aquesta violació. La dona, de 39 anys i amb una discapacitat psíquica, hauria vingut patint abusos sexuals en diferents ocasions per part d’un dels agressors. No obstant això, afirma que mai ho havia denunciat per temor a les represàlies.

La víctima i la seua parella viuen en un camió situat en un descampat entre els termes de Xirivella i Mislata. En les agressions anteriors, la dona afirma que els atacs sexuals es produïen quan el seu company sentimental s’absentava del domicili.

No obstant això, el passat dia 3 el mateix agressor va aparèixer amb diversos amics seus per a violar a la víctima. Segons fonts policials, l’haurien portada a un descampat pròxim al seu domicili per a agredir-la sexualment. La dona, que ha denunciat els fets, sosté que van ser sis homes els que la van violar en circumstàncies que s’estan investigant.

Ara mateix, no hi ha cap detingut per part de la Policia Nacional. La investigació, que acaba de començar, encara té moltes qüestions per aclarir. De moment, la dona ja ha sigut reconeguda en un hospital. No obstant això, els metges fins i tot no han pogut confirmar que la dona patisca de lesions compatibles amb la presumpta violació grupal.