Nova jornada de alerta per forts vents la que patirem aquest divendres en la Comunitat Valenciana. L’Agència Estatal de Meteorologia ha activada el avís groc en pràcticament tota la Comunitat per vents que poden arribar als 80 km/h.

Aquests forts vents seran del nord-oest que aniran augmentant la seua intensitat a la deixe anar de la jornada del divendres a forts amb ratxes que poden superar els 70 o 80 km/h i els 110 km/h en els cims i caps, preferentment a partir de la vesprada. De fet AEMET manté l’interior nord de Castelló en alerta taronja per aquests vents que s’espera siguen de més de 100 km/h.

Pel que respecta a la situació meteorològica hi haurà predomini de cel poc nuvolós amb intervals nuvolosos durant les hores centrals del dia. Serà a partir de migdia quan s’esperen precipitacions febles i ocasionals a l’interior nord de Castelló, i de forma poc probable en altres zones de l’interior. La cota de neu es manté en els 600-800 m. Les temperatures aquest divendres estaran en descens, sobretot les màximes que baixaran de forma notable. En aquesta jornada no s’espera que les màximes superen els 20 graus.