El cel de la Comunitat Valenciana estarà el dimecres cobert i podria ploure en la primera meitat del dia en el litoral i nord de Castelló, el vent serà de l’oest i nord-oest moderat amb ratxes molt fortes, tendint a fluix al final del dia.

Per a la jornada del dimecres les temperatures pujaran en la meitat sud i a penes variaran en la meitat nord.

Per a demà de nou segueix actiu l’avís groc per vents forts que podrien arribar als 80 km/h a l’interior sud de la província de València i a l’interior nord de la d’Alacant.

Menys fred en aquest inici de setmana

Les temperatures extremes registrades en les últimes vint-i-quatre hores en les tres capitals de província han sigut les següents:
Castelló 12 i 19 graus
València 12 i 20 graus
Alacant 12 i 18 graus

Les temperatures mínimes de la passada matinada han registrat un lleuger ascens generalitzat, de 1 i 3 graus, i a la província de Castelló s’han mesurat 1 grau a Castellfort, 9 a Sogorb i 12 a Vinaròs. A la província de València, els termòmetres han arribat als 5 graus a Utiel, 9 a Manises i Xàtiva, 10 a Polinyà del Xúquer i 11 a Oliva. A les comarques del sud, les mínimes han sigut de 7 graus al Pinós, 11 en la pedania il·licitana de l’Altet i 12 a Xàbia, segons Aemet.