El president de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda, ha protagonitzat un dels moments més anecdòtics de la jornada. L’empresari es trobava en la recepció dels Premis Jaume I quan s’ha desplomat sobtadament davant la Reina Letizia.

Boluda era una de les autoritats locals convidades a l’acte de lliurament dels 32º Premis Jaume I. Aquest es trobava esperant l’arribada de Donya Letizia al costat del president de la Generalitat, Ximo Puig; l’alcalde de València, Joan Ribó; i el ministre de Transport, José Luis Ábalos.

Després de l’arribada de la Reina a la Llotja, Boluda i les autoritats polítiques han recorregut la catifa roja fins a les escales principals. Allí s’han parat per a posar davant els mitjans gràfics abans d’iniciar-se el lliurament dels guardons.

Just en el moment en el qual ha finalitzat la música, l’empresari valencià s’ha trontollat. Malgrat recolzar-se en el ministre, Boluda s’ha desplomat en els escalons. Això ha provocat la sorpresa de la Reina que s’ha girat sorpresa a veure què succeïa.

L’incident sembla que no ha provocat cap mal en el president d’AVE. Aquest s’ha reincorporat amb facilitat gràcies a l’ajuda d’Ábalos i un membre de la guàrdia. L’acte ha continuat amb normalitat quedant la caiguda com un episodi anecdòtic dels guardons.