bous

El greu succés va ocórrer ahir a la vesprada en el marc de la celebració de les Festes del Remei de Llíria, quan la víctima va resultar ferida de gravetat per la forta envestida de l’animal, durant els tradicionals ´bous al carrer´.

Encara que una ambulància ho va traslladar ràpidament a l’Hospital de Llíria res es va poder fer per salvar-li la vida.

Els actes taurins que estaven programats per a la nit d’ahir, van quedar suspesos donada la gravetat del succés i l’Ajuntament de Llíria va realitzar un comunicat en senyal de duel per la defunció.

“Desgraciadament hem d’anunciar la defunció de José Vicente Adrián Ferrando, veí de la nostra localitat en els actes taurins d’aquesta vesprada.

Des de el M.I. Ajuntament, la Confraria del Remei i de la Santíssima Trinitat, la Majoralía 2019 i la Penya BAC volem transmetre als familiars i amics el nostre més sentit condol.
Aprofitem aquestes línies per a recordar a tots els participants en aquest tipus d’actes i en tots en general la importància de fer cas a les recomanacions dels organitzadors. Els actes taurins d’aquesta nit queden suspesos.”

Ja són 5 les persones les que han perdut la vida aquest estiu a conseqüència dels festejos dels ´bous al carrer¨ a la Comunitat Valenciana.

La primera víctima d’aquest 2019, un jove de 19 anys, va morir a l’abril a Xilxes. Al Pinós va morir un altre jove de 26 anys després de rebre una banyada de 20 centímetres. A Xiva va morir un home en ser aconseguit pel Torico de la Corda i el passat 31 d’agost un veí de la Vall d’Uixó va perdre la vida després d’una greu agafada en l´l’Alcora.