brindis

Per fi coneixem al complet com són els vestits oficials de les Corts D’Honor. En la vesprada d’ahir cadascuna de les representants van poder conèixer el conjunt complet dels vestits del S.XIX i XVIII amb cadascun dels complements integrats en el vestit tradicional valencià.

A pesar que al llarg d’aquest mes de desembre, a poc a poc, hem anat coneixent cadascun d’aquests complements que les diferents signatures d’indumentària valenciana van realitzar i van preparar exclusivament per a elles, va anar en la vesprada d’ahir i en el Palau de l’Exposició, com a escenari principal, on les màximes representants van poder observar amb tot detalle les peces que estructuren els dos vestits que lluiran en l’exercici faller 2019.

És cert que ambdues corts, major i infantil, van acudir a l’acte lluint ja el segon vaig portar oficial, del S.XVIII, teles que es van exposar ja el passat mes.

Tots els complements i els seus realitzadors no van voler perdre’s aquest acte de lliurament oficial. El calçat dissenyat per la casa Criselen, els davantals d’Artesania Viana i Filles de Carmen Esteve, els ventalls realitzats per Ana Muñoz, les pintes de Castelló & Castelló per a les del primer vaig portar i Més que Pintes per a les del segon i els calcetins de Cristina Peris i Elvira Bella.

Tot un seguit de complements que L’Atelier de la Seda i Eduardo Cervera uniran com indumentaristas oficials de les corts d’Honor 2019.

Un acte que va continuar a la sala principal del Palau de l’Exposició amb el brindis nadalenc anual que realitza Junta Central Fallera en veu de Marina Civera, Fallera Major de València, que va dirigir unes paraules a totes les falleres i fallers representants de totes les comissions de la ciutat i que van acudir per a reunir-se tots junts i d’aquesta forma acomiadar l’any i donar pas tots junts a l’exercici faller 2019.