vestido
GRAF9791. A CORUÑA, 16/11/2018.- Fotografía, remitida por los contrayentes, de Marta Ortega y Carlos Torretta, durante la ceremonia en la que han contraído hoy matrimonio en el domicilio familiar de A Coruña, en Galicia. EFE/Peter Lindberg /SOLO USO EDITORIAL/

Decidir-se per un vestit de núvia o un altre és una tasca complexa que en algunes ocasions porta mesos d’espera, és més, es diu que a Espanya la mitjana per a trobar vestit és de quatre mesos. El disseny, la tela o el preu són una sèrie de consideracions que es tenen en compte a l’hora de comprar el famós vestit blanc però ara tot això pot ser més fàcil anant a Zara.

La marca d’Amancio Ortega ha tret una nova col·lecció que les seues prengues seran d’edició limitada entre la qual s’inclou un vestit que bé podria servir per a les núvies més senzilles que cerquen productes econòmics per al gran dia i és que el seu cost és de 59,95 euros.

Imatge de la model amb el vestit coll halter edició limitada de Zara.

Encara que el vestit de Zara no és oficialment de núvia, la seua cort i elegància casaria a la perfecció en una cerimònia més familiar i informal. El vestit coll halter edició limitada és fluït, de color champagne, amb coll pujat creuat, muscles descoberts i escot pronunciat en esquena que es tanca per la part posterior amb una cremallera oculta en la costura.

Esta no és la primera vegada que la firma d’Amancio Ortega sorprèn els clients amb un model d’aquestes característiques perquè el mes de març passat Zara va llançar un vestit color blanc trencat amb tacte de seda que es va esgotar en qüestió de dies tant en botigues físiques com online. En este cas el preu va ser una mica inferior al de la nova col·lecció costant un total de 39,95 euros.