Si t’agrada el cinema i vius a València estàs d’enhorabona i és que des de Vértigo Films i 7 Televalencia et convidem a participar en el nostre pròxim preestreno ‘La última bandera’, una comèdia dramàtica de l’aclamat director Richard Linklater (‘Boyhood’, ‘Antes del amanecer‘) que arribarà a les sales de cinema el pròxim 2 de març.

Si vols ser el guanyador d’una de les 400 entrades dobles que sortegem per a la preestrena únicament has d’enviar-nos un email a entradascine7@gmail.com amb l’assumpte “Preestreno La última bandera” i indicar a l’interior el teu nom, cognoms i dni per a identificar-te.

En cas de resultar guanyador rebràs un email dilluns 26 de febrer així que atent a la teua safata d’entrada o spam!

La cita tindrà lloc el dimarts 27 de febrer a les 22:30 hores en els Cines ABC Park de València (Calle Roger de Lauria 21), t’esperem!

SINOPSI

Any 2003. L’ex mèdic de la Marina Larry “Doc” Shepherd (Steve Carell) reunix a les seues dos millors amics per a dur a terme una última missió: enterrar al fill de Doc, mort en la Guerra de l’Iraq, prop de la seua llar. Doc es nega al fet que el cos del seu fill siga portat al cementeri d’Arlington, i amb l’ajuda de Sal (Bryan Cranston) i Mueller (Laurence Fishburne) traslladarà el fèretre en un viatge on els tres recordaran, 30 anys després d’haver servit junts a Vietnam, com la participació en la guerra ha afectat a les seues vides.

La última bandera‘ és una road movie reflexiva i commovedora que desborda humor, malenconia i penediment en examinar l’efecte durador de les decisions preses en el cresol de la guerra.

Protagonitzada pel nominat a l’Oscar, Steve Carell (‘Foxcatcher’), el guanyador de l’Emmy i nominat a l’Oscar Bryan Cranston (‘Breaking Bad’), el nominat a l’Oscar Laurence Fishburne (‘Tina’), Yul Vazquez (‘Capitán Phillips’), J. Quinton Johnson (‘Todos queremos algo’), Deanna Reed-Foster (‘Chicago Fire‘) i Cicely Tyson (‘Criadas i señoras‘).