Viatgem a la costa valenciana de finals dels 90. Allí una jove de 19 anys ha de compaginar els seus estudis amb un treball poc convencional: ser la xica dels encàrrecs en un local relacionat amb les organitzacions criminals més grans d’Europa. Kassandra és la protagonista de la novel·la ‘Memorias de una salvaje’ però també és el reflex d’una situació real que viuen hui dia 14.000 xiques del nostre país. Totes elles víctimes de la tracta de dones enganyades a pagar un deute inexistent.

Bebi Fernández, més coneguda com Srta. Bebi en les xarxes socials, prefereix no donar la cara. Esta activista que escriu amb pseudònim s’ha convertit en un símbol de la lluita pels drets de les dones amb tan sols 25 anys. Bebi és criminòloga, experta en violència de gènere i delinqüència organitzada. Una sèrie d’aspectes que generen la temuda tracta de dones, també dita prostitució forçada.

Dones sotmeses a maltractament, éssers trencats, persones que cauen en la drogoaddicció…. este és el retrat descrit per l’autora de totes aquelles xiques víctimes d’una prostitució extrema. Descobrir el final d’estes 14.000 històries és molt complex però conèixer la destinació de Kassandra Fernández ja està a l’abast de tots en les llibreries. ‘Memorias de una salvaje’ és una història que aspira a canviar consciències en plena ona del feminisme on se cerca la igualtat mitjançant l’educació.

Los Puntos Violeta prevendrán las agresiones a mujeres en los festivales de la Comunitat