La Confederació d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (CONHOSTUR), de la que forma part la Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV),” organitza del 30 de juny al 16 de juliol la primera edició de “Terraceo a València”. Es tracta d’una campanya, dirigida principalment a turistes i visitants, per a donar a conèixer la gastronomia local a peu de carrer a través de les terrasses d’una vintena de locals situats en alguns dels llocs més turístics i amb més encant de la ciutat.

“Terraceo a València”, recopila les terrasses de 20 establiments del Centre Històric, la Ciutat de Les Arts, l’Albereda, Ruzafa, la Plaça Redona o La Marina, que van a oferir als seus clients durant la campanya una proposta gastronòmica en forma de punxe, tapa, plat o menús especials.

“Vichyssoise de coco amb tartar de tonyina”, “Salpicón de marisc”, “Presa ibèrica amb choucroute de verdures”, “Alita de pollastre cajún i barbacoa de taronja” o “Amanida de xufa» són algunes de les creacions culinàries que han preparat els locals participants en la campanya i que estaran maridadas amb les cerveses Mahou, San Miguel o Alhambra.

En la web de l’esdeveniment es pot consultar el llistat de les 20 terrasses amb una completa galeria fotogràfica de les mateixes, així com les seues propostes gastronòmiques, l’horari de vigència de la promoció i un pràctic mapa geolocalizador perquè l’usuari puga conèixer la ubicació exacta dels locals i organitzar la seua pròpia ruta de el “Terraceo a València”.

A més s’han editat cartells i díptics informatius de el “Terraceo a València”, que seran distribuïts en les “Tourist Info” de la ciutat de València i en les estacions de rodalies de Renfe.