L’estiu arriba a la Comunitat

Ens esperen dies de sol amb temperatures que superaran els 34º en zones de l'interior. En el litoral els termómetres rondaran els 30º amb sensació de molta calor.

Previsió Dimecres

La jornada del dimecres es presenta de nou calorosa a la Comunitat Valenciana. Amaneceremos amb cels poc nuvolosos o buidats. Les temperatures mínimes es mantindran sense canvis. Oscil·laran entre els 11 i 12º a l’interior i els 18-19º en el litoral

A la vesprada seguirem sense canvis. Estarem atents a les ratxes de vents que seran destacades a Castelló amb intervals forts especialment a l’interior. Les màximes en ascens. Els termòmetres superaran els 33º a l’interior d’Alacant mentre que a València les màximes fregaran els 29º i 30º la ciutat de Castelló.

Previsió Dijous, Divendres i Dissabte

El dijous la situació es manté estable. Sol i calor seran les notes dominants en tota la Comunitat. Les temperatures es mantindran sense canvis, és a dir altes especialment en les hores centrals del dia.
De cara a l’inici del cap de setmana mateixa situació. El divendres dia buidat amb lleuger ascens de les temperatures.

Afluència de Meduses

Hui acabem alertant de l’augment de l’afluència de meduses a les nostres costes en els últims anys. Una situació que es deu als vents i els corrents marins. En el Mediterrani, els temporals de Llevant les acosten a la riba i qualsevol banyista s’exposa a patir una de les seues doloroses picades