Possibilitat de pluges per al diumenge en el sud de València

El cel estarà nuvolós en la Comunitat el cap de setmana i el diumenge podria ploure feblement el diumenge a la província de València

Nubes

El cel estarà nuvolós en la Comunitat Valenciana el cap de setmana i el diumenge podria ploure feblement en el sud de València. Les temperatures mínimes pujaran i les màximes a penes variaren; mentre que el vent serà variable fluix.

Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), el dissabte estarà poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols baixos al matí i al final del dia, més abundants en el litoral, i boires i bancs de boira a l’interior. El vent serà de component aquest fluix, amb intervals de moderat en el litoral sud d’Alacant; mentre que les temperatures mínimes pujaran i les màximes, sense canvis.

El diumenge predominaran els intervals de núvols baixos amb boires i en el sud de València no es descarta alguna pluja feble o plugim. El vent serà variable fluix tendint a component aquest fluix en general, amb intervals de moderat en el litoral sud d’Alacant.

Aquest divendres el cel estarà poc nuvolós o buidat, amb intervals de núvols baixos al matí i al final del dia, més abundants en el litoral, i boires i bancs de boira a l’interior.