Vecinos

L’ajuntament de Paterna recupera per tercer any consecutiu el seu tradicional ‘Cinema d’Estiu’. Durant quatre caps de setmana del mes de juliol, els veïns i veïnes de Paterna podran gaudir d’una variada oferta de pel·lícules.

Les projeccions tindran lloc els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol, a partir de les 22:30 hores en L’Espai Cultural La Cova Gran. La pantalla geganta de l’amfiteatre projectarà títols nacionals i internacionals, incloent en la seua oferta als més xicotets.

Un any més, seran els propis veïns i veïnes els encarregats de votar les pel·lícules que es projectaran cada nit de dissabte. Ho faran a través del Facebook oficial de ViuPaterna i podran triar entre dues opcions, sent la més votada la que es projecte.

Tal com ha explicat la regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, »esta iniciativa cerca fer partícips als paterneros i paterneras, els qui a través de Facebook podran escollir entre dos títols diferents emprant els botons de »m’agrada» i »m’encanta», sent la pel·lícula més votada la que es projecte aqueixa setmana».

Entre les pel·lícules que es proposaran, s’alternaran títols infantils com ‘Alvin i els esquirols’ o ‘Hisse Age’. A través d’esta proposta, l’equip de govern cerca recuperar el tradicional cinema d’estiu de Paterna, que se sumisca a l’àmplia oferta d’activitats lúdiques que l’Ajuntament proposa per a este estiu.