Un vecino de Mislata acuchilla a su padre de 73 años
Imagen de archivo de un coche de la Policía Nacional.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Mislata a un home de 40 anys després d’apunyalar al seu pare. Els fets han ocorregut aquest matí sobre les 12.00 hores en l’habitatge familiar situat en en el Camí Vell Xirivella de Mislata.

Segons ha transcendit, el detingut, d’origen espanyol, li hauria propinat fins a tres punyalades al seu progenitor. L’home, de 73 anys, ha resultat ferit i ha sigut traslladat a l’hospital amb ferides d’arma blanca en el costat. La víctima ha requerit d’intervenció quirúrgica encara que de moment està fora de perill.

El detingut ja comptava amb antecedents per maltractaments a causa d’una esquizofrènia que pateix des dels 18 anys. Segons ha confirmat el diari Llevant EMV, aquest és resident d’un centre d’atenció especial a Castella i Lleó. No obstant això, havia tornat a la llar familiar uns dies amb motiu de les vacances de Nadal.

Pel que sembla, l’atac es podria haver produït per un brot de la malaltia mental perquè no s’havia donat cap discussió prèvia. Ha sigut la mare del detingut qui ha presenciat l’agressió alertant a les autoritats.