0-0
11-06-2017, VCF Murcia Mestalla en Estadio La Nueva Condomina, Murcia

El VCF Mestalla va aconseguir empatar 0-0 en la Nova Condomina contra el Real Murcia en el partit de tornada del Playoff d’ascens.

Els primers minuts en la Nova Condomina es van viure amb molta intensitat per part de tots dos conjunts, encara que el VCF Mestalla semblava estar millor posicionat en el terreny de joc. Tant és així que en el minut 8 de joc va tenir la primera oportunitat del partit Nacho Gil, qui ho intentava des de banda dreta, però la pilota va eixir desviada.

Encara que sens dubte l’oportunitat més perillosa per als de Curro Torres va arribar en el minut 20 de joc, amb una doble acció d’Eugeni Valderrama, que va disparar tot sol enfront del portera murcià, que va encertar l’adreça de la pilota i va frenar l’esfèric. El Real Murcia buscava respondre a l’atac valencianista, però una bona defensa dels de Curro Torres frenava l’atac dels murcians, que no van crear ocasions perilloses en els primers 45 del primer temps.

En la segona meitat el VCF Mestalla va eixir amb molta energia a buscar el primer tant del partit, i quasi ho aconsegueix Rafa Mir en el 48 de partit, després de la galopada del 9 valencianista per banda dreta, que aconsegueix disparar al pal esquerre per a l’estirada de Simón. Encara que el Real Múrcia també anava a contratacar les arribades valencianistes, i a punt van estar de sorprendre en el minut 51, amb un tret a boca de canó que va atrapar a dos temps Sivera en el que va ser la parada del partit.

Conforme arribaven els minuts finals la tensió es palpava en l’ambient, el Murcia sabia que no li valia l’empat per a passar l’eliminatòria i intentava per tots els mitjans posar perill en la porteria de Sivera. Encara que el filial valencianista sabia aguantar la pressió en el terreny de joc, i corrien amb i sense pilota per a protegir el resultat i intentar ampliar l’avantatge en l’eliminatòria.

I en el minut 80 de joc, a punt va estar de portar-se el primer tant Aridai, que amb un llançament creuat al pal esquerre de la potería va posar en destrets al porter del Murcia, que va rebutjar amb dificultat.

Finalment, empat 0-0 que sap a victòria per al VCF Mestalla que segueix somiant en l’ascens a la categoria de plata, i que novament estarà lluitant en la tercera i última eliminatòria, que es jugarà el cap de setmana vinent. Mèrit propi el del VCF Mestalla, que col·lecciona nombres rècord aquesta temporada, i que ja és un clar favorit per a pujar a LaLiga 1l2l3.