Els valencians opinen sobre les polítiques de mobilitat de Giuseppe Grezzi

El regidor pretén convertir la ciutat en una urbs més sostenible alguna cosa que agrada a molts ciutadans però no agrada a d'altres.

La regidoria de Mobilitat Sostenible és una de les més polèmiques que existeixen actualment en l’Ajuntament de València. El seu titular és Giuseppe Grezzi, un home que ha transformat la ciutat per a aconseguir que siga una urbs més sostenible, respectuosa amb el medi ambient en favor de la bicicleta i en detriment del transport privat.

Per a dur a terme aquesta transformació ha sigut necessari una engegada d’una sèrie d’obres com el famosos Anell Ciclista que ha impulsat el propi Grezzi. En algunes zones de la ciutat ja és una realitat i en unes altres està construint-se encara. Un projecte que permetrà recórrer València sense baixar-se de la bicicleta que agrada a molts, però a uns altres sembla que no tant.

GrezziUna de les veus més crítiques de les polítiques de mobilitat és el regidor de Ciutadans en l’Ajuntament, Narcís Estellés. Des del seu grup afirmen que estan d’acord en la teoria, però no amb les formes i que l’única cosa que ha aconseguit Grezzi “és una ciutat caòtica”.

Peró si hi ha un gran defensor del treball de Giuseppe Grezzi aqueix és Joan Ribó. L’alcalde de la ciutat opina que el seu company de govern s’una persona assenyada i que està realitzant “molt bé” la seua tasca

València està acostant-se al model de ciutats sostenibles com poden ser Copenhaguen​ o Amsterdam i que tenen la sostenibilitat per bandera. Encara que, com diu el refranyer espanyol: mai plou a gust de tots.