Els valencians no estem conscienciats amb el canvi climàtic

Lluny de reciclar o reduir l'ús del cotxe, els valencians no sabem quines altres actuacions podem realitzar per a lluitar contra el canvi climàtic

Segons l’enquesta realitzada per 7Televalencia els valencians no estem molt conscienciats amb el canvi climàtic, lluny de contribuir reciclant o reduint l’ús dels mitjans de transport privats, no sabem quines altres actuacions podem realitzar per a lluitar contra aquesta realitat.

Segons l’últim informe especial del Grup Intergovernamental d’Experts sobre el Canvi Climàtic, si no s’actua amb urgència, el nivell del mar podria pujar 1 metre a la fi de segle. A més, els episodis d’inundiacions per la gota freda es produirien cada any i no cada 100 com estem acostumats. Una nova realitat per a la qual ni els ajuntaments de zones pròximes a rius o zones inundables estan preparats.

Una mostra de la implicació de les institucions la tenim en el nou govern del Botànic, on s’ha creat una nova Conselleria i Vicepresidència destinada, exclusivament, al canvi climàtic i dirigida a reduir el consum energètic en àrees com la de l’habitatge.