volta

Este diumenge 24 de març se celebra la II Volta a Peu Runners Ciutat de València, amb un recorregut de 5.500 metres i arribada en La Marina de València. Es tracta de la 3ª carrera puntuable per al 15è Circuit Divina Pastora Segurs de Carreras Populares Ciutat de València. Una carrera coorganitzada per un dels clubs més representatius de la ciutat de València, el Runners Ciutat de València, i que celebra la seua segona edició en enguany 2019.

Tant en esta, com en les següents carreres, existeix una modalitat no competitiva de “marxa a peu” i “marxa nòrdica”. D’esta manera, els participants que es decanten per esta variant poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor. També es torna a comptar amb les categories infantils per a xiquets que se celebraran després de la prova regna per a xiquetes de 3 a 13 anys.

A València Ciutat del Running, no podia faltar una carrera en una superfície tan característica com l’arena de la platja; per això, la característica principal d’esta prova resideix en el seu recorregut: un recorregut mixt, amb part d’asfalt i part d’arena de la platja.

L’eixida, que tindrà lloc a les 9.00 hores, millora respecte a l’edició anterior i eixirà des de J.J Dómine (a l’altura del Tinglado núm. 2) en comptes de des de l’interior de la Marina de València. A partir del primer quilòmetre la carrera discorrerà pel passeig marítim i aproximadament en el km 2’5 entrarà en l’arena de la platja de la Malva-Rosa per a cercar la riba al costat de l’aigua.

Des d’ací i fins al km 4’5 la carrera discorrerà en paral·lel a l’aigua per una arena compactada que no farà disminuir massa el ritme de carrera. El més dur de la prova serà eixir de la riba per a cercar de nou el passeig marítim. Ací els 200 metres d’arena blana posaran a prova la resistència dels corredors.

La carrera discorrerà entones paral·lel al canal d’aigua de la Marina de València passant per davant de l’edifici Veles e Vents i acabant a l’esplanada enfront de l’edifici EDEM després de completar 5.570 metres.

Estas son las leyendas que jugarán el partido del centenario del Valencia CF

Un megatúnel submarino conectaría Valencia y Sagunto en 2025