Valencia despide 2020 con la

El final de 2020 ja està ací i 7 Televalencia ha preparat un programa especial juntament amb la Agència Kids per a acomiadar un any que ha fet història. Dijous que ve 31 de desembre s’emetrà l’especial “Les 7 campanadas en 7 Televalencia“. El programa arrancarà a les 18.30 hores i comptarà amb el balcó de l’Ajuntament com a escenari principal.

Sylvia Costa i José González seran els responsables de conduir l’especial de cap d’any. En ell es repassaran els moments més destacats del 2020, un any marcat per la pandèmia del coronavirus.

A més, a les 19.00 hores els valencians tindran l’oportunitat de viure les primeres campanadas de la nit al ritme del rellotge de l’Ajuntament i sense eixir de casa. Serà llavors quan els presentadors es prendran els set raïms de 7 Televalencia. Un moment per al qual s’ha volgut convidar a tots els valencians a sumar-se ja que amb el nou toc de queda, enguany serà impossible que familiars i amics compartisquen l’inici de l’any.

Participar en aquesta “Tardevieja” serà molt senzill. Tots els espectadors estan cridats a viure la festa de cap d’any de 7 Televalencia. Podran seguir-la des de les pantalles dels seus televisors en les seues llars. També estarà disponible a través de la web oficial de la cadena. L’objectiu és que tots aquells valencians que no puguen viure la Nit de cap d’any en la seua llar tinguen l’oportunitat de veure València des de qualsevol part del món.

Valencia despide 2020 con la "Tardevieja": Cómo y cuándo podrás sumarte a esta fiesta de fin de año
El balcó de l’Ajuntament de València preparat per a la “Tardevieja”.

REPÀS DELS MOMENTS MÉS DESTACATS DE 2020

Durant l’especial, 7 Televalencia recordarà les notícies més destacades viscudes en la Comunitat Valenciana aquest 2020. Reviurem moments clau com l’anunci de l’estat d’alarma o els aplaudiments als sanitaris en ple confinament, entre molts altres punts.

A més, l’exercici faller tan atípic del 2020 també serà un dels protagonistes del programa. En la vesprada del 31 de desembre, els espectadors tindran l’oportunitat de reviure com van ser els primers monuments fallers; les mascletaes de començaments de març; i les llàgrimes i el dolor viscut amb la cancel·lació de les Falles per primera vegada en la història del mil·lenni.

A més, la “Tardevieja” també comptarà amb l’esport. “Les 7 campanadas en 7 Televalencia” oferirà un resum esportiu de l’any de la mà de Julio Insa.

Amb aquesta iniciativa, tant 7 Televalencia com l’Agencia Kids han volgut animar a tots els valencians a compartir amb els seus familiars una vesprada diferent que garantisca el compliment de totes les restriccions imposades per la pandèmia. L’objectiu és amenitzar i entretenir el cap d’any amb seguretat per a tenir un 2021 lliure de coronavirus.