València ja té el seu primer street food market: el Mercat de Sant Valero

Un nou espai gastronòmic que naix amb esperit de carrer i una estètica inspirada en els mercats de Nova York, Londres, Amsterdam o Berlín.

Arriba a València el primer Street Food Market de la ciutat: el Mercat de Sant Valero, situat a les portes del barri de Russafa.

Un nou espai gastronòmic on innovar, experimentar i divertir-se. De fet, naix amb esperit de carrer i una estètica inspirada en els mercats de Nova York, Londres, Amsterdam o Berlín.

Un original lloc, on el disseny juga un paper important, simulant una prolongació del carrer, amb sòl de llambordes que recorda les vies per als vianants i grans finestrals que l’obrin a l’exterior.

Alberga deu llocs de gastronomia variada i especialitzada per a prendre en les zones comunes, o de peu i caminant mentre se segueix el camí per la ciutat. També, compta amb una barra i una vinoteca en les quals poder maridar els plats triats.

El mercat, lloc a lloc
Pensat per a amants de la bona taula, del producte fresc i de qualitat, dels ingredients especials, els sabors sorprenents o les receptes secretes, Sant Valero és un mercat diferent. Dedicat a les persones de naturalesa carnívora, les que aposten pels clàssics, gourmets, healthy i veggies, els més dolços o els fans de la fusió de sabors.

Un viatge gastronòmic gaudint de l’originalitat i diversitat dels plats proposats, perquè… a este nou espai, hi ha lloc per a tots.