Després d’unes Falles en les quals l’ocupació hotelera ha sigut inferior a anys anteriors, concretament 5 punts per davall de 2017, València espera remuntar esta Setmana Santa i aconseguir el 90% durant els dies més grans de les Pasqües. Esta xifra resulta cridanera si es compara amb taxes d’anys anteriors on la ciutat quedava buida a causa d’un èxode massiu dels ciutadans cap a les zones costaneres de la Comunitat.

Hotels i apartaments oficials ja estan preparats per a fer front a esta afluència turística que previsiblement complirà amb les expectatives dels empresaris del sector.

No obstant açò, com succeeix sempre en estes dates hi ha un factor de difícil predicció que podria fer canviar les previsions hoteleres: el temps. El client de Setmana Santa a València és en la seua majoria de caràcter nacional, la qual cosa suposa un major percentatge de reserves d’última hora dificultant així poder vaticinar la taxa d’ocupació hotelera per a estos dies de festa.

El president de la Confederació d’Empresaris Turístics de la Comunitat Valenciana té clar que la Setmana Santa deixarà unes bones xifres en el Cap i Casal i els seus voltants. A més de València, punts de platja com Benidorm o Xàbia seran uns altres de les destinacions amb major demanda on molts hotels podran penjar el cartell de complet sempre que el temps acompanye.