Valencia se convierte en sede de un gran evento tecnológico internacional
Acto de bienvenida a una edición del

El millor de la innovació i la tecnologia internacional se citaran en la capital del Túria el pròxim any. ‘The Next Web Conference‘, el esdeveniment tecnològic impulsat pel diari econòmic Financial Times, ha triat València per a albergar l’edició de 2023. Aquesta es desenvoluparà en La Marina entre el 30 i 31 de març.

Durant 16 anys, The Next Web ha sigut present en el centre de l’ecosistema tecnològic d’Amsterdam. Allí s’han reunit anualment al voltant de 10.000 persones, xifra que podria repetir l’any vinent a València.

“València és la ciutat espanyola que té l’ecosistema empresarial de més ràpid creixement d’Espanya”, assenyalava la CEO de l’esdeveniment, Myrthe van der Erde, durant la presentació del pròxim congrés. A més, compta amb “la major quantitat de noves empreses per càpita del país”.

10.000 assisteixen anualment al TNW Conference.

És l’impuls, la determinació i l’energia que sentim a València el que ens estimula a mostrar-la al món. És molt motivador veure com l’ecosistema valencià funciona com un equip amb una voluntat molt forta de crear èxit per a tots”.

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, es pronunciava en la mateixa línia. Segons aquesta, l’esdeveniment “afavorirà la posada en valor de l’ecosistema emprenedor local i la seua projecció cap a l’exterior”. A més, assenyalava que The Next Web Conference “atraurà una llista internacional de ponents”.

TNW Conference en Ámsterdam.
La vicealcaldessa ha defensat que València és una ciutat que disposa de “bons serveis públics, amb magnífiques infraestructures i grans universitats que han contribuït al creixement d’un gran ecosistema emprenedor i que, ara, també té darrere l’empenyiment del sector públic perquè les empreses puguen desenvolupar-se”.