3, 2, 1… Acció! El cinema torna a instal·lar-se a València i esta vegada amb un equip 100% valencià. El cineasta alcoià Sergio Sanus és el responsable de capitanejar esta nova producció audiovisual, una comèdia indie i desenfadada amb un plantejament d’allò més original.

En ‘El síndrome inverso de Ebenezer Scrooge’ l’actor Jaime Pujol és el responsable de donar vida a Isaac, un home disposat a continuar donant guerra més enllà de la mort però ara com a fantasma.

El director Sergio Sanus durant el rodatge de ‘El síndrome inverso de Ebenezer Scrooge’.

Godella i El Saler són algunes de les localitzacions per les quals passarà aquesta producció abans d’arribar a la gran pantalla. Tot el seu equip coincideix i asseguren que rodar a València és com estar a casa.

L’òpera prima de Sergio Sanus encara tardarà a arribar al cinema però asseguren que l’espera valdrà la pena i és que tenen clar que aquesta comèdia conquistarà als espectadors. I encara que encara no sabem data d’estrena, des de 7 Televalencia ja preparem les roses per a veure al més prompte possible una comèdia que segur que no defraudarà.