València acull el rodatge d’una comèdia indie sobre fantasmes

Jaime Pujol protagonitza 'El Síndrome Inverso de Ebenezer Scrooge', l'òpera preval del cineasta alcoià Sergio Sanus

3, 2, 1… Acció! El cinema torna a instal·lar-se a València i esta vegada amb un equip 100% valencià. El cineasta alcoià Sergio Sanus és el responsable de capitanejar esta nova producció audiovisual, una comèdia indie i desenfadada amb un plantejament d’allò més original.

En ‘El síndrome inverso de Ebenezer Scrooge’ l’actor Jaime Pujol és el responsable de donar vida a Isaac, un home disposat a continuar donant guerra més enllà de la mort però ara com a fantasma.

El director Sergio Sanus durant el rodatge de ‘El síndrome inverso de Ebenezer Scrooge’.

Godella i El Saler són algunes de les localitzacions per les quals passarà aquesta producció abans d’arribar a la gran pantalla. Tot el seu equip coincideix i asseguren que rodar a València és com estar a casa.

L’òpera prima de Sergio Sanus encara tardarà a arribar al cinema però asseguren que l’espera valdrà la pena i és que tenen clar que aquesta comèdia conquistarà als espectadors. I encara que encara no sabem data d’estrena, des de 7 Televalencia ja preparem les roses per a veure al més prompte possible una comèdia que segur que no defraudarà.