Valencia estudia prohibir las relaciones sexuales entre personas no convivientes
Dos jóvenes viajeros con mascarillas en un aeropuerto. / David Mcnew (Getty Images)

Després de passar els primers dies del Nadal arriba la por a un repunt que podria aguditzar-se en qüestió de dies quan els grups de joves es reunisquen per a celebrar el cap d’any. Davant aquesta situació, les autoritats sanitàries ja treballen en noves mesures que puguen frenar l’arribada d’una tercera ona a València.

La proposta que s’ha presentat a Sanitat és la prohibició de les relacions sexuals entre persones no convivents. La mesura seguiria la línia de Boris Johnson en Regne Unit. El primer ministre britànic va optar per aquesta restricció el mes de juny passat prohibint les relacions sexuals entre parelles que no visqueren en la mateixa casa.

L’objectiu és evitar una nova onada de contagis entre els joves. Per això, la mesura podria aprovar-se en les pròximes hores amb la finalitat d’entrar en vigor abans de Nit de cap d’any.

AIXÍ ES VA APLICAR LA MESURA A REGNE UNIT

Encara que es desconeix com podria controlar-se això, en el cas de Regne Unit es van prohibir les reunions en espais privats. Els amics, parelles o familiars van tenir limitats els seus moviments amb la nova restricció. Aquests sí que tenien permès reunir-se en locals d’hostaleria o en la via pública. A més, la mesura marcava que tant el resident en la llar com el visitant serien sancionats.

Per a evitar les relacions sexuals anara de casa, Johnson va anar més enllà. Els britànics van prohibir també mantenir sexe en llocs públics. Així es va evitar que les parelles acudiren a espais allunyats de l’enrenou per a mantenir relacions.

A pesar que a Regne Unit la mesura va ser tal com l’hem comptada, a València es descarta per complet aplicar tal restricció. FELIÇ DIA DELS SANTS INNOCENTS!!