Valencia se prepara para arrancar la Navidad más iluminada de la historia de la ciudad
Espectáculo de luces de 'Naturaleza Encendida'.

Com és costum, a partir de novembre es comença a preparar tot l’indispensable per a l’arribada del Nadal. Enguany, la ciutat de València comptarà amb noves il·luminacions i tornarà la Festa de Nit de cap d’any a la Plaça de l’Ajuntament.

La il·luminació és un element clau a l’hora de recrear i ambientar el Nadal. Per això, enguany hi haurà dues novetats a València: ‘Les llums de Vivers’ i ‘Naturaleza Encendida’. Es tracta de dos esdeveniments únics que fins ara no havien tingut cabuda en la capital del Túria i que arriben per a donar més llum al Nadal.

‘Les llums de Vivers’ donarà llum i color al Jardí de Vivers a les nits. Durant aquest espectacle, es podrà recórrer el famós jardí a través d’una gran ambientació amb llums. Els llocs més emblemàtics del parc estaran il·luminats amb motius nadalencs. Majors i xicotets podran gaudir d’aquest espectacle del 26 de novembre al 9 de gener encara que hauran d’adquirir les seues entrades prèviament a través del portal online.

Les Llums de Vivers arriba a València el 26 de novembre.

L’OCEANOGRÀFIC S’IL·LUMINA AMB ‘NATURALEZA ENCENDIDA’

Un altre esdeveniment de posada de llums que arriba a València és ‘Naturaleza Encendida‘. Després del seu èxit al Jardí Botànic de Madrid, on enguany continua amb quasi totes les entrades venudes, es realitzarà en l’Oceanogràfic.

‘Naturaleza Encendida’ obrirà les seues portes per a veure un sorprenent esdeveniment immersiu d’arts lumíniques i sensorials en un entorn natural. Així, l’Oceanogràfic s’il·luminarà per complet a través d’aquest esdeveniment que comptarà amb un mar de LED. A més, es recrearan elements nadalencs a través de l’emulació de flocs de neu i els feixos de llum i aigua. Aquest espectacle d’enllumenat estarà disponible a partir del divendres 25 de novembre.

Una parella contempla una medusa en l’espectacle de llums de ‘Naturaleza Encendida’.

L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA APOSTA PEL NADAL

D’altra banda, l’Ajuntament ratifica la seua aposta per l’augment de la il·luminació nadalenca a la ciutat. Enguany s’ha produït un increment d’inversió del 119% respecte al 2020. La nova il·luminació s’instal·larà per diferents barris i pobles que envolten València.

A més, també han anunciat la volta dels anhelats esdeveniments nadalencs de Nit de cap d’any, ExpoJove i la Cavalcada de Reis. Aquestes activitats culturals es van veure interrompudes en 2020 a causa de l’alta incidència del coronavirus. No obstant això, enguany es podran realitzar a causa de la millora de la situació de la pandèmia.

Amb el Nadal molt a la vora, la ciutat de València ja s’ha posat el mico de treball per a albergar una campanya nadalenca que augura gaudir d’una total normalitat.