Disney

La capital del Túria viurà pròximament una nit de cinema de la mà d’una de les majors companyies de producció cinematogràfica infantil: Disney. Serà este 18 de setembre quan es desvetle el nom de la producció encara que ja s’ha confirmat que es tracta d’un dels títols estrela de l’any i que Espanya serà el primer país en el que es veja la pel·lícula abans del seu llançament a nivell internacional.

Entre les produccions de major èxit que la companyia del famós ratolí Mickey té previstes d’estrena es troben ‘Cristopher Robin’, ‘El Cascanueces y los Cuatro Reinos’, ‘Superlópez’,Ralph rompe internet’ i ‘El regreso de Mary Poppins’.

D’estes cinc pel·lícules la primera d’elles ja estaria descartada doncs encara que a Espanya està prevista per al 5 d’octubre, el film ja ha sigut estrenat en altres països del món. Qualsevol de les altres quatre seria una opció vàlida per a la seua presentació a València encara que ‘Superlópez’ és la que compta amb majors opcions de ser la seleccionada per Disney i és que estem davant una pel·lícula produïda a Espanya amb Dani Rovira i Alexandra Jiménez encapçalant el repartiment.

Dani Rovira en el paper de Superlópez.

L’anunci tindrà lloc en l’Ateneu Mercantil durant la presentació de la quarta edició del Festival Internacional de Cinema Infantil de València (FICIV), un certamen nascut en 2015 amb l’objectiu de promocionar el cinema infantil tant en castellà com en versió original i valencià, així com del cinema infantil d’animació fet a València.

Tal com arreplega el comunicat de premsa, amb el FICIV es pretén acostar la cultura cinematogràfica al món infantil i inculcar als xiquets que el cinema és art. El festival, que tindrà lloc de l’1 al 7 d’octubre, està dirigit a xiquets d’entre 3 i 12 anys i les previsions apunten a la participació de més de 6.000 menors.

Entre els professionals que ja han assegurat la seua participació destaca l’assistència de l’actriu Anabel Alonso, qui rebrà un premi per la seua labor com dobladora en pel·lícules d’èxit infantil com ‘Buscando a Nemo’ y ‘Buscando a Dory‘.

7 Televalencia te invita a ver el thriller de la temporada: ‘Searching’