“Cinc i acció” era una frase difícil d’escoltar pels carrers de València però que cada vegada està sonant amb més força. I és que la València Film Office ha vist incrementada les consultes de rodatges cinematogràfics considerablement en el que portem d’any convertint la ciutat en un gran plató de cinema.

A més de les pel·lícules, València s’està convertint en un escenari publicitari. Marques com a H&M o Mercedes ja han apostat per la ciutat, un fet que visibiliza la capital del Turia atraient a un major nombre de turistes.

Este 2017 ha destacat l’enregistrament del reality nord-americà “Ride”, un programa de la cadena AMC que va aconseguir portar a la capital valenciana als protagonistes de “The Walking Dead”. No obstant açò, aquesta no serà l’única producció estrangera i és que la València Film Office es prepara per a la visita de més productors americans.

La pel·lícula ‘Viva la vida’ del cineasta José Luis García Berlanga i ‘Tornar a casa’ de Roberto Bueso són dues de les produccions que ja estan confirmades per a aquest 2017. Des de la regidoria d’Espai Públic l’objectiu és seguir tramitant permisos de rodatge per a convertir València en el Hollywood de l’arc mediterrani.