Aquest dilluns s’ha estrenat la tercera temporada de Westworld en la plataforma de streaming HBO. La sèrie està ambientada en un futur no gaire llunyà en el qual la civilització ha desenvolupat intel·ligència d’alta qualitat. En tot aquest món futurista, la tercera temporada ha ambientat part de la seua trama a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Les escenes es van rodar el 20 i 21 de maig de l’any passat. L’equip de Westworld va ocupar la planta baixa del pàrquing del Museu de les Ciències i la zona de boterells per a filmar algunes escenes. Concretament, l’aterratge en un helicòpter del personatge de Charlotte, que té de fons l’Hemisfèric de Santiago Calatrava.

És més, es va comptar amb mesures de seguretat extraordinàries, ja que Teesa Thompson, qui encarna a Charlotte, és un dels fitxatges estrela d’aquesta temporada. A més, en el complex arquitectònic també va estar l’actor francès Vincent Cassel. A part de València, l’equip de localitzacions de Westworld també va triar la localitat catalana de Besalú per a gravar la tercera temporada.

En el tràiler de la tercera temporada es pot veure la Ciutat de les Arts i les Ciències. No obstant això, ja no fa falta esperar. Totes les llars del món ja poden gaudir del complex arquitectònic més emblemàtic de València mitjançant Westworld.

L’Hemisfèric, de cine

Aquesta no és la primera vegada que la Ciutat de les Arts i les Ciències s’engalana per a una superproducció de cinema. Entre els exemples més recents es troba el rodatge de la desena temporada de la sèrie Doctor Who, en 2017. Una altra pel·lícula que també es va rendir als peus de la ciutat del Túria va ser Tomorrowland. Aquesta vegada, la producció de Disney va portar a València al protagonista de la trama, l’actor George Clooney.