Valencia

L’Ajuntament instal·larà dissabte que ve una pantalla gegant en la plaça de l’Ajuntament des de la qual es podrà seguir el partit de la final de la Copa del Rei que enfrontarà al València CF i al FC Barcelona.

Totes les persones que ho desitgen podran gaudir de l’enfrontament entre tots dos equips des de la plaça de l’Ajuntament, on s’instal·larà una gran pantalla de 6 x 4 metres de superfície. L’Ajuntament ha organitzat aquest dispositiu especial en coordinació amb el València CF, que també instal·larà una pantalla gegant al Jardí del Túria després de la decisió de no obrir Mestalla.

Així mateix, des de la Policia Local s’establirà un dispositiu especial per a garantir que la convocatòria es desenvolupe amb normalitat. A més, l’Ajuntament habilitarà sanitaris portàtils, així com servei d’assistència mèdica i equipament d’ambulàncies.

L’alcalde de València, Joan Ribó, acudirà el dissabte a Sevilla per a portar al club el suport de la ciutat de València. Si el València CF es proclama campió, esta serà la vuitena Copa d’Espanya que adornarà les prestatgeries de trofeus del club, en un any en què l’equip celebra el centenari de la seua fundació. Els set títols anteriors de Copa del Rei daten dels anys 1941, 1949, 1954, 1967, 1979, 1999 i 2008. En altres deu ocasions s’ha alçat amb el títol de subcampió.