empleo

València Activa, impulsada per l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, col·labora amb Fundació Santa María la Real, Fundació Telefònica i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) per a impulsar al març la V Llançadora d’Ocupació de la ciutat, cofinançada pel Fondo Social Europeu.

La V Llançadora d’Ocupació de València començarà a funcionar al març i servirà per a ajudar a 20 persones en situació de desocupació a entrenar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d’inserció laboral. Per a açò, comptaran amb l’ajuda i orientació de personal tècnic expert que els facilitarà noves eines de cerca i els guiarà per a reforçar les seues competències i millorar la seua empleabilidad.

La nova llançadora estarà destinada majoritàriament a joves menors de 35 anys, degudament inscrites com a demandants d’ocupació, de qualsevol nivell formatiu i procedents de qualsevol sector laboral, amb o sense experiència prèvia.

La responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible i primera tinent d’alcalde, Sandra Gómez, ha destacat la importància de ‘estes llançadores d’ocupació que el seu objectiu és ajudar a persones aturades emprant noves tècniques que els permeten augmentar les seues oportunitats, i amb noves activitats que els acosten al teixit empresarial de la ciutat’.

Les persones seleccionades participaran durant diverses setmanes en diverses activitats per a optimitzar la seua cerca de treball: tallers d’autoconeixement i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d’ocupació 2.0; entrenament d’entrevistes personals; elaboració de mapes d’empleabilidad i  visites a empreses.

Gómez ha ressaltat el caràcter personalitzat de tots els serveis oferits pel consistori, ‘cercant sempre adaptar-nos a les necessitats i característiques de cada persona amb la finalitat d’obtenir millors resultats’.

Les persones interessades a participar en el programa, de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 21 de febrer de 2018 per a inscriure’s a través de la web de Llançadores o en format presencial, sol·licitant i presentant el formulari en el Centre Municipal d’Ocupació i Formació Emilio Baró.