València vibra al ritme del Festival de Les Arts

Més de 40.000 assistents s'han donat cita este cap de setmana en la Ciutat de Les Arts on s'han donat cita artistes com Fangoria o Sidonie.

Desenes d’artistes del panorama nacional i internacional i milers de festivalers no han faltat a la tercera edició del Festival de Les Arts. Un any més el complex de la Ciutat de les Arts ha sigut l’escenari que ha acollit a grups de la talla de Sidonie, WAS, o Kakkmaddafakka. Tot un seguit de artistes que no han volgut perdre’s esta gran cita de la música.

Igual que en les anteriors edicions, el Festival de Les Arts ha tornat a albergar a 40.000 persones entre els dos dies de concerts. Una xifra a la que a més se sumen altres molt positives com la generació de 500 llocs d’ocupació i un impacte econòmic que rondaria els 15 milions d’euros. I tot açò gràcies a un cartell d’allò més complet que ha aconseguit captar l’interès dels assistents.

L’èxit del Festival de Les Arts ha sigut tal que ja ha confirmat una quarta edició. Serà el 8 i 9 de juny de 2018 quan València torne a vibrar al ritme de la música amb un cartell que s’anirà desvetlant conforme s’acoste la cita.