Fuente: VCF FEMENINO

El València CF Femení cercarà tornar a la senda de la victòria dimecres que ve a les 18.30. L’equip blanc-i-negre jugarà contra el Logronyo en el Antonio Puchades.

Les xiques de José Bargues afronten amb il·lusió recuperar sensacions positives en la trobada corresponent a la vintena jornada. Cal recordar que dissabte passat van patir una derrota contra el Reial Madrid Femení per un resultat de 3-1. Per part seua, el Logronyo va ser derrotat per 0-2 en l’última trobada que va disputar enfront de el Barcelona.

Respecte als resultats com a local, el València Femení ha vençut quatre vegades. A més, ha sigut derrotat en dues ocasions i ha empatat dues vegades en vuit partits jugats fins ara. Així doncs, el conjunt ché haurà d’esforçar-se durant aquesta trobada si no vol que se li escapen més punts a la seua casa. Mentre que, en les eixides, el Logronyo Femení ha guanyat una vegada i ha perdut en set ocasions en les seues vuit trobades disputats.

En referència a la situació de tots dos equips en la taula classificatòria de la Primera Iberdrola, es pot apreciar que tots dos equips estan separats per vuit punts a favor de el València Femení. L’equip de José Bargues se situa en el novè lloc amb 21 punts en el seu caseller. Pel seu costat, el Logronyo Femení té 13 punts i ocupa la catorzena posició en la classificació.