El Famas Fest arribarà pròximament a València per a celebrar el primer festival destinat a famílies i mascotes, un espai en el qual es podrà gaudir d’activitats per a tots els públics on els animals seran els grans protagonistes.

Música en directe, zona d’entreteniment per a mascotes, espai de shopping, restauració i un espai infantil són alguns dels aspectes que no faltaran en el Famas Fest unit a sorteigs, concursos o photocalls. Així ens ho ha explicat el director del certamen, Miguel Rives, en la seua visita al programa informatiu ‘7 al Dia’.

Rives ha destacat a més el caràcter benèfic de l’esdeveniment i és que una part del benefici recaptat es destinarà a la protectora Moderpran amb la finalitat d’ajudar-los amb el manteniment dels animals abandonats en la ciutat de València.

Fames Fest se celebrarà el 14 i 15 d’abril en els Jardins de Vivers amb l’objectiu de ser una trobada divertida de famílies amb les seues mascotes alhora que se sensibilitza i compromet als participants en l’educació, la conscienciació i el respecte pels animals i per l’entorn en el que viuen.

El Fames Fest calfa motors a València