Quin és el millor camí per a aconseguir les solucions més intel·ligents i aconseguir un món més sostenible? Aquesta és alguna de les qüestions que es plantegen aquests dies en la 14 edició de WEX GLOBAL. Aquest és l’esdeveniment més important del sector de l’aigua que es reuneix a València aquesta setmana.

La consellera d’Innovació, Carolina Salvador, ha sigut l’encarregada d’inaugurar el congrés. Salvador ha assegurat que és important abordar solucions i respostes als reptes que es plantegen sobre l’aigua i l’economia circular. A més, ha assenyalat que és compromís de tots mantenir el planeta i fer que el nostre entorn no es degrade.

Dionisio García Comín, CEO de Global Omnium, s’ha mostrat molt orgullós d’acollir aquest congrés. Ha assegurat que “li dóna prestigi a la ciutat” i permet mostrar que estem “a l’avantguarda tecnològica en el món de l’aigua”.

VALÈNCIA EN EL CIM DE LA INNOVACIÓ SOSTENIBLE

Jaime Barba també ha estat present en aquest esdeveniment que reuneix les personalitats més influents de la indústria. El CEO de Idrica ha explicat que aquest congrés és dels més importants del món. L’objectiu és abordar solucions per a les empreses del cicle integral de l’aigua. A més, es tracta d’una oportunitat per a coneixes en primera persona com s’apliquen tot això a València.

Per part seua, Muntsa Cuchi responsable de l’organització de WEX GLOBAL, ha afirmat que estan encantats amb l’elecció de València. Assegura que el congrés tindrà l’oportunitat d’abordar totes les innovacions per a aconseguir un entorn més sostenible. A més, afirma que la gestió de l’aigua a València “és una cas molt positiu” al qual li dedicaran “temps i atenció” aquests dies.