València es converteix en un escenari gegant per a artistes circenses internacionals

El Festival Contorsions és una cita única per als amants de les acrobàcies i malabares que ofereix una nova forma d'entendre i viure el circ.

València acull fins al 8 d’abril el primer Festival Internacional del Circ Contorsions, una cita única que transformarà un total de cinc escenaris de la ciutat per a oferir a xiquets i adults una nova forma d’entendre i viure l’art circense.

Artistes com Leo Bassi o Claudio Stellato situen Contorsions en l’epicentre internacional del circ. Tampoc faltaran les millors companyies de la Comunitat per a posar el segell valencià a la primera edició d’un festival que a més de piruetes, corda fluixa i malabares oferirà dansa i teatre.

Durant quatre dies els valencians podran gaudir de tots els espectacles gratuïts que se celebren en la Plaça de l’Ajuntament mentres que les entrades per als espectacles tancats oferiran preus molt econòmics per a tota la família. Gaudir d’estes actuacions serà una bona opció per a passar el pont de Sant Vicent a València alhora que es gaudeix de la metamorfosi que l’art del circ està vivint a dia de hui.