actividades

La ciutat de València es prepara per a donar el tret d’eixida de les festes nadalenques abans que mai. Segons ha confirmat l’Associació de Comerciants del Centre Històric, la capital del Túria encendrà les seues llums de Nadal el divendres que ve 30 de novembre per a coincidir amb el cap de setmana de la Marató Trinidad Alfonso.

Davant l’espera de nombrosos corredors de tots els racons del món per a donar-se cita en la competició del 2 de desembre, València estarà ja vestida dels colors festius i amb l’arbre de Nadal presidint la Plaça de l’Ajuntament.

En eixa mateixa plaça no faltarà la instal·lació de les pistes de gel, tant per a adults com per a xiquets, així com el tiovivo de dos pisos. Estes dos atraccions també arrancaran l’últim divendres de novembre i romandran obertes de manera ininterrompuda fins al 6 de gener d’11 a 23 hores, a excepció del 24 i 31 de desembre on es tancarà a les 20 hores.

El Trenet de Nadal iniciarà els seus recorreguts pel centre històric de València, partint des de l’Hotel Meliá de la Plaça de l’Ajuntament, el mateix dia que les altres activitats. Esta atracció comptarà amb cinc rutes que permetran conèixer la història del Cap i Casal i els millors secrets dels carrers de la ciutat.

Estos son los once barrios de Valencia que tendrán árboles de Navidad