Cáncer

La tercera edició de València Contra el Càncer ja té data. Un gran esdeveniment esportiu multitudinari organitzat per l’Associació Espanyola contra el Càncer, AECC València que se celebrarà el pròxim 21 d’octubre.

Esta gran festa esportiva i solidària tindrà com a punt de partida L’Albereda i constarà de diverses activitats. La jornada arrancarà amb una carrera de 5.000 metres (9:00h.) i a més oferirà altres activitats esportives com una Master Class de spinning (en tres torns de 9:30h. a 12:30h.), una patinada popular (9:05h.), una marxa nòrdica (10:00h.) i una marxa a peu (10:05h). El preu de les inscripcions a totes les modalitats és de 5 €, excepte el de la Màster Class de spinning que ascendix a 12 €. El 100% dels ingressos obtinguts per les inscripcions es destinaran a projectes d’investigació oncològica.

Este esdeveniment s’emmarca dins del Circuit RunCàncer-AECC València, un dels circuits solidaris més grans d’Europa que inclou més de 60 proves en localitats de tota la província i que, de moment, ha comptat amb la participació de més de 30.000 persones.

Unix-te a nosaltres per a córrer, caminar, animar, patinar o pedalejar contra el càncer i poder disfrutar d’un esdeveniment íntegrament solidari en una causa que és responsabilitat de tots, així com d’una espectacular jornada esportiva.