València coneixerà aquesta vesprada a les seues Falleres Majors

L'Ajuntament del Cap i Casal obrirà aquesta vesprada les seues portes per a l'acte protocol·lari de la cridada telefònica a les que seran les representants de les festes josefinas 2018.

L’Ajuntament de València obrirà aquesta vesprada les seues portes per a procedir a l’acte protocol·lari de la cridada telefònica de l’alcalde de València, Joan Ribó, a les que seran les falleres majors de València de 2018. Un dels moments més esperats pels amants de la festa valenciana per excel·lència.

Un total de 26 falleres, les recentment triades per a formar part de la Cort d’Honor, viuen moments de nervis esperant el gran moment: la telefonada que confirme que són les afortunades de representar a les festes josefinas del pròxim any, el segon com a Festa de Bé d’Interès Cultural Immaterial de la Humanitat.

En 7 Televalencia

A les 16.30 hores, 7 Televalencia emetrà les entrevistes a les 26 candidates, 23 senyoretes i 23 xiquetes. I partir de les 19.00 hores, José González estarà en directe en l’hemicicle del Cap i Casal per a narrar en primera persona tota l’actualitat dels moments previs a la cridada telefònica i posteriors, en els quals un equip de la televisió se desplaçarà a les cases de les elegides.

També demà, de 18.30 a 20.00 hores, estarem en directe en l’Ajuntament per a cobrir l’acte de Proclamació de les Falleres Majors.