Congreso

La ciutat de València serà la pròxima seu del XXI Congrés Nacional de l’Empresa Familiar, un esdeveniment organitzat per l’Institut de l’Empresa Familiar (IEF) amb la col·laboració de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE). El Palau de Congressos ha sigut el lloc triat per a albergar esta cita en la que es preveu l’assistència de més de 600 empresaris nacionals entre el 28 i el 30 d’octubre.

Entre els assistents destaca la presència del Rei Felipe VI, qui serà el responsable de presidir la inauguració oficial en la que també estarà present el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. Eixe mateix dia 29 també s’espera la participació del president de Mercadona, Juan Roig, qui impartirà una conferència de 45 minuts sobre l’orgull de ser empresari.

Serà en la jornada del dimarts 30 d’octubre quan el líder del Partit Popular, Pablo Casado, assistisca a la cita tan sols tres hores abans que el president del Govern, Pedro Sánchez, presidisca l’acte de clausura acompanyat del president de l’Institut de l’Empresa Familiar, Francisco J. Riberas.

El Congrés de l’Empresa Familiar, que recala a València per segona vegada en la seua història, s’ha convertit en el fòrum empresarial més important d’Espanya i un dels més destacats del món. El lema triat enguany és “Compromesos amb el futur” i amb la seua XXI edició tractarà de llançar dos missatges: el compromís social de les empreses familiars i la contribució d’aquestes a la superació de la crisi econòmica a Espanya.

A més de Juan Roig, el congrés comptarà amb la participació de Vicente Boluda, president d’AVE, José Manuel Entrecanales, president d’Acciona, Simón Pedro Barceló, copresident de Barceló Corporación Empresarial, i Gloria Fluxá, vicepresidenta del Grup Iberostar, entre uns altres.